Sommarsäsong!

Sommaren är här och seglaraktiviteterna är i full gång!

  • På måndagar kör vi "Måndagssegling" för vuxna eller stora ungdomar i sällskap av vuxen. Drop in nere vid bryggan utanför vårt klubbhus kl 17. Ute på havet kl 17.30 som riktmärke. Det finns ansvarig instruktör vid varje tillfälle. Man kan prova på enstaka gånger, annars ser vi gärna att man har lite seglarvana eller går kurs i vår vuxenseglarskola för att få grunderna i segling.
  • På onsdagarna har vi "Onsdagssegling". Det är kappsegling för kölbåtar. Har du egen båt kan du ta kontakt med Claes Palmqvist som är ansvarig. Då kan du få starttid och bli tillagd i SMS-grupp.
    Vill du prova på och testa kappsegling är du varmt välkommen att hänga med någon av båtarna. Intresset växer och fler och fler deltar.
    Kom kl 18 utanför klubbhuset för information och häng med som besättning på någon båt! Ideal start vid 18.10 och ideal målgång vid 19.10 men det kan variera beroende på väder. Mer info
  • Seglarskolan för juniorer rullar snart igång. Vi vill utbilda och se nya unga seglare på havet! Ålder 8-13 år för optimistjolle som är perfekt jolle att lära sig grunderna i. Pågår under veckorna 27,28 och 29. Läs mer här om information. Matnyttig info även i FAQ.

Välkomna till VSS! Vid övriga frågor som inte finns på hemsidan är du välkommen att höra av dig till vår mail:

Varbergssegelsallskap@gmail.com

Vi ses på havet!